resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4146
    özverisinde problem olduğunu düşünmediğim oyuncumuzdur. keza falcao'nun da özverisi problemli değil, sporcu olarak fiziksel ve teknik yetersizlik söz konusu. burada önemli konu performans, ve performansı kabul edilemez derecede kötü.

    kendisine zor günlerinde yanında olarak zaten sahip çıkılmıştır. şu anda süre alması da bu sahip çıkmanın göstergesidir. yoksa mevcut formuyla 1 dakika forma giymesi abestir.

    yaptığı şey olarak değerlendirdiğimiz şey galatasaray'a gelmek ise bunda çok kıymetli bir şey göremiyorum. keza fenerbahçe yıllık 3 milyon euro verirken, 1 milyona gelmiş değildir. takımımıza son derece iyi bir kontratla katılmıştır.

    ayrıca ben eminim ki başka kulüpte bulacağının çok daha yükseği bir ücretle kontratı uzatılacaktır, abdurrahim albayrak ve fatih hoca bunu yapacaktır.

    kusura bakmayın ama kariyerinde hiç bir şey olmayan futbolcular fb yerine galatasaray'ı seçti diye sevinmek bizim için komik oluyor. isterse seçmesin.

    ne zaman ki uluslararası tanınırlığı olan bir oyuncu aynı teklif şartlarında biz yerine feneri seçer, o zaman üzülebiliriz. keza bu da mümkün olmayan bir ihtimal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın