resim
John Alieu Carew
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:44
Boy:1.96
Uyruk:Norveç
  • 42
    besiktas’ta oynadigi donem komik bir aniya sahip olan eski futbolcu. neyse gunlerden bir gun* kendisini gazeteci olan tanitan bir adam yanina yaklasir. antreman daha yeni bitmistir ve carew burnundan solumaktadir. gazeteci arkadasimiz carew’e hemen biraz otede bulunan on iki adet topu gosteretek bu toplarla bir fotograf cekilebilir mi diye sorar. carew mutevazi bir sekilde teklifi kabul eder ve toplarin arasinda kartal pencesi pozu verir (burayi ben uydurmus olabilirim ama neyse).

    aradan birkac gun gecer carew’in telefonlari susmaz, email hesabi cokmustur zaten. her bir yandan carew’e hakaretlere varacak tepkiler gelir. carew’de ne olduguna anlam veremeden menajeri carew’e cok yuksek tirajli bir gazetenin kocaman bir sayfasini gosterir (evet o donem sosyal medya, twitter falan yok. hersey televizyon ve gazete.)

    gazetede carew’in toplarin arasindaki fotografi, altinda soyle bir baslik vardir:

    “tum bu toplari fenerin kalesine sokacagim”

    velhasil carew oynadiklari iki macta da fenere gollerini atmistir. ama boyle bir haber karsisinda da sok olmus, bunu yillar sonra zannedersem ingiltere veya norvec’te bir programda anlatmistir.

    tabi bu bahsi gecen olay da yendik mi lan, boru-ssia dortmund, dingiltere gibi yaratici basliklar kullanabilen guzide spor medyamizin ne denli ileriye gidebilecegini ve ne asparagaslar yaratabilecegini gostermistir.

    edit: https://www.ntvspor.net/...10a6c873cc40a4695749

    fener macina koruma kalkanlariyla cikmis garibim *
App Store'dan indirin Google Play'den alın