• 107
    her ne kadar galatasaray demek kupa demek, başarı demek olsa da 10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçı mağlubiyetiyle yaşanan olgudur.

    ben uzun süredir bu kadar laubali futbolcu grubu görmemiştim. futbolcularımıza genel olarak laubali demiyorum maç özelinde konuşuyorum. belhanda, babel, onyekuru, marcao, donk, emre taşdemir gibi ilk 11 başlayan futbolcular şu laubali oyun tarzını başka takımda gösterse hepimiz maçı satmışlar deriz. bugün inanılmaz kötü oynamasına rağmen sene başından beri maç kaçırmadan en kritik rolü kapatan taylan'ı buna eklemek istemiyorum, yorgunluğuna veriyorum.

    umarım bu maçtan gerekli dersler çıkartılmıştır, bir daha değil fenerbahçe deplasmanı, real madrid finalini yensek bir sonraki maçta galatasaray'a yakışır şekilde ciddiyetini koruyan bir takım olacaktır. belki de olası alanya deplasmanındaki laubaliliğin önüne geçmiştir bu maç, yani umarım öyledir.

    yaklaşık 3 günde orta sahada rakibi 4 kişiyle kovalayıp akabinde gol bulan takımdan, 3v3 yakalanmışken geriye yürüyerek gelen orta saha ve kanatlara dönüşmüşüz. beyler kendinize gelin buradan kasımpaşa maçına kadar. burası galatasaray, biz fenerbahçe galibiyetine tavlanacak kaz sürüsü değiliz. kazanırız kaybederiz ayrı konu fakat ciddiyetini kaybeden bir galatasaray görmek istemeyiz!

    kadronun genç olmasına ve bir anlık rehavete bağlayıp geçiyoruz bu maçı, ligdeki 5 maçlık serinin hatırına fazla bir şey demiyoruz. olur böyle şeyler sizin canınız sağolsun, ama bir daha da olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın