resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 442
    gelecek sezon bonservisinin alınması taktirde galatasaray'ın hücum gücüne büyük katkı sağlayacaktır. bu sezon için kendisinden ümitli değilim, kendisi galatasaray için lükse kaçan bi transfer oldu.

    bunun kendimce sebebi, kewell'ın eksikliğinde takımın hücum gücünde eksiklik olmaması için transfer edildi kendisi bilinildiği üzere. ama 2 yıldır adam akıllı maç temposu kazanamamış bir futbolcu. çok yetenekli, bundan kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum ama galatasaray'ın ihtiyacı olan günlerde, yani kewell'ın olmadığı zamanlarda "alışmaya ihtiyacı var, biraz maç oynasın ısınır" tarzı söylemler yersiz oluyor. tam ısındığında kewell dönecek zaten. lüks olmasının sebebi de bu zaten, yani "bize fazla, lükse kaçtık" değil, bir oyuncunun ısınmasını, alışmasını bekleyebilecek bir dönemde değiliz. yada çok ağır oldu böyle ama şöyle düzeltelim "alışma dönemini uzun tutacak bir dönemde değiliz"

    ama sağlam bir kewell'ın olduğu kadro zamanında gelseydi, rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu olarak hem kendisine karşı taraftarın tutumu bu kadar sert olmazdı hem de daha sağlam bir performans gösterebilirdi ilk maçından itibaren.

    özetle şöyle diyebiliriz, tek suçlu sensin kewell. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın