resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1477
    hala yeteneksiz olduğunu düşünmediğim topçudur.

    ali koç ve camiasının sırf galatasaray düşmanlığı yüzünden paranın sıcak yüzüne kanıp belki torunlarına güzel bir servet bırakacak ama bir ömür pişmanlık içinde kalacağına eminim.

    sezon başında her top kaybında, hatalı pasında sevinirken şu günlerde aynı hatalarında açıkçası üzülüyorum hatta belki abartılı bir ifade olacak ama acıyorum hakan'a. dikkatinizi çekmiştir muhtemelen her hatasında yedek kulübesine bakıyor, destek verecek bir ifade bekliyor. transferinin üzerinden bu kadar süre geçmesine rağmen hala aidiyet hissi arıyor birilerinin yüzünde.

    bu kadar mental yıkımın yanında ata vasiyetini çiğnemiş birinin ne kadar profesyonel olsada sahada başarılı olacağını düşünmek zaten hayaldi. fenerbahçe'nin kaotik durumundan, mevkisinde bol alternatif olmasından bahsetmiyorum bile. şirket gibi yönetilen ve taraftar baskısı olmayan başakşehire bile gitmiş olsa aynı vicdan azabı ile yaşayacaktı.

    kariyerinin nasıl devam edeceğine medyada cadı avına çıkan sahibinin seslerinin karar vermesine izin vermez umarım. ya istemediği küçük bir anadolu takımına mhy+ para formülünde gidecek yada kulübede sözleşmesi bitene kadar samandırada takılacak. her iki ihtimalde iki ucu b.klu değenek iki ihtimalde çok farklı bir noktaya gelecebilek istikbale ihanet.

    neticede bataklık da heba olan yetenekli bir türk genci dediğim gibi üzülüyorum artık kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın