• 48
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
    kazanmamız gereken maç. bu maçta alınacak galibiyet takıma ekstra moral verecektir. psikolojik olarak da ligin önemli ekiplerinden alanyayı elememiz rakipleri sıkıntıya sokar.

    fatih hoca bu tarz maçlarda ciddi rotasyon yapmaz. genelde oynayamayacak oyuncuların yerini doldurur. mecburi rotasyonlarımız var. sarrachi, linnes, arda gibi.

    donk ve taylanı mutlaka dinlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum. savunmada yedlin, luyindama, marcao ve emre dörtlüsünü göreceğimize eminim diyebilirim.
    orta saha ve hücum hattına gelince ise işler karışıyor.

    taylan dinlenmeli diyoruz ama fatih hoca vazgeçer mi emin olamıyorum. gedson, feghouli gibi isimlerin de onbir veya sonradan dahil olarak süre alacağını düşünüyorum. etebo, emre kılınç ve belhanda maçın başındaki orta üçlü olabilir diye tahmin ediyorum. tabii emre akbabaya hoca tekrar şans vermezse.

    arda cezalı. onyekuru onbir başlar mı kestirmek zor. bence hoca yorgun alanyaya karşı onyekuruyu sonradan oyuna alarak değerlendirmeli. babel solda başlar diye tahmin ediyorum. sağda oğulcan döndü ancak kerem de forma bekliyor. bence keremle başlayıp duruma göre oğulcanı oyuna sürmeliyiz. ilerde mustafanın onbir başlayacağını düşünüyorum, falcao da sonradan girerek süre alabilir.

    alanya tarafına bakacak olursak fenerbahcenin de elenmesiyle herkes kupayı daha da gözüne kestirmiştir. bizi gerekirse uzatmaya götürüp elemeye çalışacaklarını düşünüyorum. eğer alanya bizi elerse kupayı almaları da sürpriz olmaz. onlar için hedef maçı olacaktır bu maç.

    uzun zaman sonra ilk kez bir maçın ilk onbirini tahmin etmekte bu kadar zorlanıyorum. umarım en doğru onbirle sahaya çıkıp kazanırız. fatih hoca tek ayaklı maçları ciddiye alır. zafer sarhoşluğunu kenara bırakıp tamamiyle bu maça odaklanmalıyız. hem kupa için hem rakiplerin ayağını titremek için kazanmamız gereken bir maç. vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın