resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15997
    doğum gününün kutlu olmasını dilediğimiz eski maestromuz, yeni antrenörümüz.
    kendisinin bizleri tercih ederek, galatasaray'a gelmesi ligin kaderini değiştirdi sevgili renktaşlar. boğazın karşı yakasına gitmiş olsaydı belki de şu anda çubuklu ve parçalı formalardaki yıldızların yerleri değişmiş olurdu kim bilir. ilk senelerde öyle bir performans gösterdi ki hala kendisi seviliyor, hürmet ediliyorsa sırf o sayededir. ne büyük bir oyun ortaya koyduğunu oradan anlayabilirsiniz.
    selçuk performansının zirvesindeyken milli takıma kimya profesörü doçent doktor abdullah avcı kendisini çağırmayınca ya da çağırıp yedek bekletince ülke ayağa kalkmıştı. tribünlerde hangi renge gönül verirse versin herkes avcı aleyhine, selçuk lehine tezahürat yapıyordu.
    maestro, xelçuk dönemleri kapandığında ise belli bir oranda performans bile veremez oldu ne yazık ki. kendisi sabri'nin göztepe zamanı gibi bir dönem yaşamak istemedi. kulüp de silah zoruyla adamı tutmadı elbette. belki de normalden 2 sene daha fazla bizim formamız altında zaman geçirdi.
    ama yine de ben kendisini iyi anıyorum. yıllar sonra frikik kazandığımızda penaltı olmuşçasına bir heyecanı bizlere yaşattığı için, "sarı adamlar" kavramını bizlere kazandırdığı için, izlanda'ya karşı attığı gol ile ülkeyi sokağa döktüğü için, schalke deplasmanında hızlı oynayıp 3. golün asisti için, sivasspor'a attığı enfes gol için, yaşattığı tüm güzellikler için teşekkürler. doğum günün kutlu olsun kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın