• 43
    ligde, kasımpaşa maçının ardından karşılaşacağımız ekiple olan türkiye kupası maçı. bu bakımdan da önemi büyük bu maçın. lig için konuşursak; önümüzdeki 7- 8 haftalık periyottaki görece en zor maçımız alanya maçı olacak. o maçı da inşallah kazasız atlatırsak büyük konuşmayayım ama yolun neredeyse yüzde 70'lik kısmını halletmiş oluruz. rakiplere psikolojik olarak büyük darbe vururuz.

    gelelim bu maça... lig öncesi iyi bir prova olacağı için teknik ekibimizce alanyaspor'un artıları ve eksileri çok iyi analiz edilecektir. türkiye kupası macerası için son 3 maç. fikstürünü bilmiyorum ama bu turu geçersek lig fikstürüne denk gelen bir maçımız daha olacak; o da yarı final. final maçı ligden sonra bile olabilir o yüzden bu maç yoğunluk çıkaracak bir maç değil. hele sivas antalya maçında antalyaspor tur atlarsa direk finaldeyiz bile diyebiliriz. finalde de kim gelirse gelsin kazanacağımızdan hiç şüphem yok.

    taylan dışında fazla rotasyon yapmadan tam kadro çıkıp hem lig hem de kupa için büyük fırsat olan bu maçı kazanmalıyız. taylan'ın da yedeği olmadığı için biraz dinlenmesi iyi olur ama fatih hoca onu da oynatırsa neden demem açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın