• 1
    dövülesi insandır.şöyle ki efendim ; haftalardır pes atılmıyordur arkadaşla*,bi gün buluşulup gidilir. salona girersiniz,tecrübelerinizden de yararlanarak en güzel görüntüyü alabileceğiniz masa seçersiniz. mont,ceket filan çıkarılır ; cüzdan,telefon gibi rahatsız edici eşyalar sehpa işlevi gören bişeyin üstüne konur ve oyunu açtırırsınız. sesi yükseltmişsinizdir,girişteki müzikle bi an irkilirsiniz,haftalardır pes atmayan bünye kendine gelmiştir,eski taktikler bir film şeridi gibi geçer beyinden. iyice ısınmışsınızdır ortama,artık yanınızdaki arkadaşınız değil,düşmanınızdır adeta. oyunda yaptığı çirkeflikler gelir aklınıza,6-0 götürdüğünüz bir maçı kırmızı kartlarla 3-0 bitirmiştir son karşılaşmada. o anki ruh halinize dönersiniz,oracıkta öldürmek istersiniz o herifi**

    neyse efendim,oyuna bu denli ısınmışken "team select" e gelirsiniz,takımları seçer,taktikleri ayarlamaya koyulursunuz.. ama o da neyin nesidir,barcelona'da messi,iniesta,puyol ; madrid'de de ronaldo,kaka,benzema gibi oyuncular yoktur. büyük olasılıkla bi velet o an haldun üstünel'lik yapmak istemiş;tüm oyuncuları üç büyüklerden birine *** 'edit' yoluyla transfer etmiştir.

    sağlam bir sövme faslının ardından mekan sahibi çağrılır,editler sildirilir oyuna tekrar başlanır.. fakat o ilk oturuştaki hevesiniz kalmamıştır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın