resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19530
    yapılan tezahüratta bir muhatap yok. yani hukuken ceza söz konusu zaten olamaz. ancak daha anlamsızı olayın geçtiği yer. adam soyunma odasında yani kendi evinde tezahürat yapıyor. dış dünya ile bir iletişimi yok, kimsenin karşısına geçip bir hitap da bulunmuyor. yani neresinden bakarsan bak böyle bir uygulama hukuken mümkün değil. peki bu noktaya nasıl gelindi. algı yaratma yöntemiyle. maç sonrası başta ahmet çakar ve erman toroğlu olmak üzere bir çok heyecan avcısı bu konuyu dile getirdiler ve arda için ağır ceza talebinde bulundular. karşılarında oturan galatasaraylı yorumcular da başta levent tüzemen ve rasim ozan kütahyalı olmak üzere yaratılan havayı itirazsız kabullendiler. ne münasebet adam kendi evinde istediği gibi davranamaz mı diyemediler. arda'ya ayıp ettin dediler.
    neticede çıkarılan bu yaygaraya tff'nin duyarsız kalmayacağı belli olmuştu, iş sevk öncesi gardımızı almaya kalmıştı ama maalesef yönetim uyanık olamadı. bu günkü basın toplantısı çok uygun bir fırsattı onu da değerlendiremedik.
    federasyon kucağına kadar gelen bu fırsatı kaçırmaz cezayı en ağırından keser.
    bu olay inşallah bizim yönetimi bundan sonra federasyonla olan tüm münasebetlerimizde nasıl davranmamız gerektiği hususunda bir fikir verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın