• 247
    2000'li yılların ilk onlu bölümünde tff başkanı iken siyasi baskılara maruz kalan eski tff başkanı. kendisi açık açık futbola siyaset karışıyor şeklinde açıklamalarla bunu dile getirmiş.

    olayları birinci ağızdan duyduğumu çok hatırlayamıyorum. zira lise yılları ve internet opsiyonunun çok yaygın olmadığı dönemler o yıllar benim adıma. ancak şimdi geri dönüp arşivlere baktığımda siyaset eliyle bayağı mobing yemiş. dijital arşivin önemi.
    https://tr.beinsports.com/...c-tehlikesi-gundemde

    https://www.hurriyet.com.tr/...et-karisiyor-5924286
    dönemin siyasetçisi mehmet ali şahin ile takıştığı bilgisi ayyuka çıkmış o dönem.

    zaten sonraki süreçte haluk ulusoy'u galatasaray maçlarını locadan takip ederken görebildik yalnızca.

    şirketlerinin yaşadığı dramatik başarısızlık ve dağılmalar spor camiasında birilerin tekerine, planına çomak soktuğu için gerçekleşmiş olabilir.

    genç yaşta onlarca yıl spor yöneticiliği yapmış bir isim olarak yaşının bugün 62 olduğunu gördüğümde de zira çok şaşırdım. haluk ulusoy yıllardır bildiğimiz bir isim. bu işlere çok genç yaşlarda atılmış. günümüzde futbol ulemalığı makamı* 60 yaş altına verilmiyor pek fazla. ünal aysal 70'li yaşlarında bu kulübe başkan oldu.* mustafa cengiz bugün 71 yaşında ve dursun özbek ile yaşıtlar. bir yönetici ne kadar genç ise yönettiği kuruma o kadar fazla mesaisini, enerjisini verebiliyor aslında.

    şu an için küskün ve kendi haline kapanmış bir görünüm sergiliyor. bu koşullar altında bize başkan adayı olması pek olası görünmüyor. ama kendini yeniden ispatlama, kanıtlama mantığıyla sahnelere çıkmayı isterse bir şeyler başarabilmesi mümkün. burada da galatasaray üyelik yapısındaki hassas dengeler son sözü söyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın