• 6155
    yaptıkları 2 penaltının çalınmadığı maçta bilgisayar tarafından belirlenen ve gözle de bariz görünen ofsayta ofsayt değil diyerek ağlayan kulüp. üstelik pozisyonda 2 ofsayt var. ozan topa vurduğunda ofsaytta olan serdar topa hamle yapıyor. hem aktif alanda hem de kaleciyi yanıltacak hareket yapıyor. yani pozisyon ofsaytın ofsaytı.

    işin garip yani hiç bir yorumcu kuralı mı bilmiyor, korkuyor mu, işlerine mi öyle geliyor anlamadım ama abi siz manyak mısınız, saçmalamayın demiyor kimse. tam tersi hepimizin gözümüzle gördüğü, bilgisayar sisteminin de onayladığı 2 kere ofsayt olan pozisyona gol diyor hepsi.

    maç sonu fenerbahçe bile birkaç fanatiği dışında bu kadar yangın yapmıyordu. fenerbahçe taraftarını da bu medya gittikçe yükseltti. aklı başında ofsayt diyenler bile çıldırdı. tabii yönetimlerinin de işine geliyor.

    ulan anladık, kavgadan, bağrıştan reyting alıyorsunuz da bariz olaylarda bari ortalığı karıştıracak şeyler söylemeyin. bu futbol ortamının en büyük sorumlularından biri de kusura bakmayın kavga çıksa da reyting alsak diyen medyadır.

    (bkz: 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın