resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1802
    orta acarak tehlike yaratabilir ancak denildigi gibi etrafinda oynayacak adam yok. bu laf bana cok tanidik geldi ama (bkz: wesley sneijer) neyse.

    ha derseniz mesut sneijder kadar etkili olabilir mi orasi soru isareti. sneijder turkiye’ye geldiginde 28 yasindaydi. milli takiminda aktifti. dunya kupasinda milli takiminin 10 numarasini diri ve dinamik olarak temsil etmesi gerektigini biliyordu. yani motive olacagi cok sey vardi. o yuzden sneijder etrafindaki adamlardan bagimsiz en kotu ihtimal basardi sutu gol olursa ne ala. zaten cogu golu oyle jenerikti sneijder’in. o yuzden ne zaman hollanda avrupa sampiyonasina kalamadi, sneijder’in de milli takim yasi gecti, o zaman salmaya basladi (ki salmasinin bir sebebi de takimin basiretsiz yonetim kararlari sonucu lige ve avrupaya havlu atmasi ve takimdaki otorite eksikligiydi.)

    mesut’a donelim. 32 yasinda. milli takim olayi biteli yillar oldu. kendisi zaten bir ay once “ya fener ya abd” demisti. yani oyle kendisini tekrar avrupa arenasina gosterip sov hirs yapma derdi yok. acun abisinden aldigi emirle memur gibi topunu oynayacak ve sonra ver elini survivor adasi.

    actigi ortaya aldanip da cok buyuk tehlike olarak gormek icin henuz erken. falcao’da ona bakilirsa ilk mac savunmaya carpmasina ragmen golunu yazmisti. kaldi ki mesut daha form tutana kadar nisan-mayis’i bulur. mesut’tan iki hafta sonra gelen mostafa mohamed ikinci macinda catir cutur ikinci golunu atti. yani form olarak da cok geri mesut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın