resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1933
    kendisi ile ilgili önceden yazdığım entryleri gururla okuyorum. burayı okuyormuşcasına hakkında ne söylediysem resmen doğruladı. kendisine teşekkür ederim öncelikle bizleri mahçup etmediği için. taylan'ın yaşadığı bu değişimi evrildiği bu halini daha çok konuşmalıyız bence. tamam önceki etrylerimde bugün yaptığı her şeyi yapabileceğini söylemişim fakat bu hiç kolay bir şey değil.

    taylan bize gelirken dikkat çeken bir adam olsa da kötü bir takımdan geldi sonrasında da pek şans bulamadı. yüksek beklentilerin olmaması, üstüne çok fazla forma giyememesi bir oyuncuyu olumsuz anlamda etkileyecek ana faktörlerden ikisi bence. gel gelelim bu adam hem bu psikolojik zorlukların üzerine çıkarak ilk 11 in değişilmezi oldu, hem de oyununu her anlamda inanılmaz geliştirerek saf bir 6 numaraya evrildi resmen. erzurum'da daha bir 8 numara gibi oynuyordu benim izlediğim maçlarda yanlış hatırlamıyorsam. yani ilk başlarda takımda mevkisinin oyuncu eksikliği yüzünden tek adamı iken bence şu anda türkiye'de pozisyonunun yerli olarak tek adamı olmuş durumda. geçtiğimiz sene seri'den lemina'dan ne bekliyorsakta fazlasıyla yapıyor.

    her an oyunun yönünü değiştirebilecek uzun, orta uzun mesafeli ters pas desen var, top saklama var, top sakladıktan sonra hızlı ve doğru dikine pas var. bunlar seri'den beklediğimiz, performansı yükseldiğinde de izlediğimiz şeylerdi. arada selçük inan paslarını da izliyoruz. lemina gibi mücadele gücü yüksek. artı çok daha istikrarlı, çok daha fit (maşallah nazar değmesin). 6 şubat fenerbahçe galatasaray maçı'nda golden önce o karambolde o topu rahat bırakmayıp belhanda'ya kazandıran da kendisi. fiziksel olarakta çok güçlü. abartmıyorum 1-2 sene daha böyle top oynasın biraz daha kendini geliştirsin, selçuk inan paslarına devam edip ek olarak biraz da tabela yaparsa ki yapmasa da canı sağolsun kaptığı toplar bile gol oluyor, bence tugay kerimoğlu gibi yolu ingiltere'ye belki ilerde hayranı olduğu gerrard'ın çalıştırdığı bir takıma düşebilir. he bana kalırsa ben bülent gibi bayrak adamımız olsun isterim ama her şeyin en güzelini hakeden, gerçek galatasaray'lı, yüzü güzel kalbi güzel kardeşimizin gönlüne göre versin allah.

    işte yukarda bahsettiğim tüm bu olumlu değişim ve şeylerin bence en önemli nedeni taylan'ın gerçekten atatürk'ün de dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı olmasından kaynaklanıyor. çok karakterli bir adam. değişeceğini de hiç sanmıyorum.

    gelişmeye devam aslan parçası. bu taraftar sonuna kadar arkanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın