resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3205
    nisan 2007'de türkiye kupası'nda fenerbahçe'nin beşiktaş ile oynayıp elendiği maçtan sonra, "hırsızlar, şerefsizler emeğimizi çaldı." demiş ve futboldan 2 yıl men cezası almıştır. hatta maçın hakemi selçuk dereli'yi maçtan sonra odaya kilitlediği iddia edilmiştir.

    bu da videosu : https://www.youtube.com/...amp;feature=emb_logo

    değişen bir şey var mı? bunu hatırlatma sebebim, bu tavrı mustafa cengiz göstermiş olsa her gün medyaya servis ediyorlardı şimdilerde.

    normal bir ülkede bu adamı bir daha belki stada sokmazlardı. sırf soyadı koç diye bir insanın saygı görmesi, böyle şımarık tavırlarla sürekli nefret pompalaması ne kadar doğru?

    20 sene aziz yıldırım'ı çektik ama o en azından dürüsttü, bel altı vuruyorsa da yüzüne vuruyordu. kalabalıkta başka tenhada başka davranmıyordu. başkan olmadan önce "biz herkesi güzel ağırlayacağız, biz kimseye küfür etmeyeceğiz." diye yalanlarla kendi kongre üyelerini kandırmış olabilir ama malzeme ortada.

    bu tip şahıslara kesinlikle güç veya yetki verilmemeli, elindeki yetkiyi veya makamı kişisel hırslarına kurban eden insanlar eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur.

    her şey bir yana insanların ısrarla her alanda bu kadar kutuplaştırılması en başta toplumsal olarak doğru değil, son 3 senede aradaki nefreti günden güne arttırmasından da hiç hoşnut değilim ister başarılı ister başarısız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın