resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1035
    --- alıntı ---

    nihat özdemir: "fenerbahçe-galatasaray derbisinde tribünde tamamı koronavirüs aşısı yaptırmış 150 sağlık çalışanı vardı. bu uygulama derbiye özel deneme amaçlı yapıldı ancak maç sırasında yaşanan olumsuz olaylardan dolayı bir daha tekrarlamayacağız."

    --- alıntı ---

    kendini akıllı alemi sersem zanneden zavallının açıklamalarına bakın.

    utanmazlık, arlanmazlık, riyakarlık ve şark kurnazlığı işte tam da budur. birazcık insanlık kalmışsa nihat ve avanesi ve özellikle de bu işlerin organizatörü olduğunu düşündüğüm servet yardımcı isimli müsvedde bir saat durmaz istifa ederler. ancak bu istifanın kendi ellerinde olmadığını, bu kuklaların ipini elinde bulunduranın buna izin vermeyeceği aşikar.

    bunların bu işi bizzat ali koç isimli yalı çocuğu ile birlikte organize ettiğinden şüphe edenin aklından şüphe ederim. dolayısıyla bu işin içinde yine fenerbahçe yönetimi, yine malum camia var. şaşırdık mı peki? asla neden şaşıralım ki tilki tilkiliğini yapacak, hain kurt kurtluğunu ve tabi aslan da aslanlığını.

    yalnız şunu bir kez daha hatırlatayım. allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. birgün mutlaka bunların hesabını en adil şekilde görür ve cezasını keser. aslında birçok kez cezalarını da kesti ama ahmakların hala anladığı yok. şike konusunda türkiye’de güya kağıt üstünde aklansalar da vicdanlarda mahkum oldular, uefa ve cas kararları nedeniyle bütün dünyada adları şikeci takıma çıktı rezil oldular. yıllardır türkiye’deki galatasaray, beşiktaş, trabzon dahil tüm diğer takımların toplamı kadar para harcamalarına rağmen elle tutulur hiçbir başarı elde edemediler. daha niceleri var ama bunlar bile yetmez mi?

    nihat özdemir ve servet yardımcı türk futbolundan ebediyen uzaklaştırılmalıdır. hem de derhal. kimsenin türkiye’yi küçük düşürmeye hakkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın