• 807
    geçtiğimiz zorlu fikstür periyodunda hanemize +3 yazdığımız, sonucunda da hem ligdeki hem de kadıköy'deki galibiyet serimizi sürdürdüğümüz maç oldu. öncelikle hoca'ya ve takıma bunun için teşekkürler. yükselen formumuz var ve bunun rakip veya iç/dış fark etmeksizin sürmesi sevindirici.

    golü isteyen, daha olgun oynayan, ne yaptığının ve ne oynadığının farkında olan taraf bizdik. bunun karşılığını da mostafa mohamed'in top class forvet golü ile elde ettik. öncesinde uyguladığımız presle rakibi yarı sahasından çıkarmayıp topu kapmamızı, mostafa öyle kusursuz bitirdi ki topu kontrol edişi, çekişi ve öldürücü vuruşu ile top class forvet golü attı.

    takımı eleştirebileceğim tek nokta 1-0 öne geçtikten sonraki bölümde fenerbahçe'ye çok fazla duran top şansı vermiş olmamız. hocamız ve teknik ekip takımı bu konuda daha fazla uyarmalı. her ikili mücadelede faul yapmaktan kaçınmalıyız ki zaten ortada en ufak temasta kendini yere atmaya hazır bir rakip ve düdük çalmaya yer arayan bir hakem var. bunun cezasını az kalsın çekiyorduk ki pozisyonun net şekilde ofsayt olması bizi kurtardı. fakat fenerbahçe'nin set hücumunda bir şey yapamadığı dakikalarda, üstelik mesut gibi duran topları etkili kullanan bir oyuncusu sahadayken buna daha fazla dikkat etmeliydik.

    muslera, saracchi, marcao, taylan, arda ve mostafa mohamed takımın en iyileriydi diyebilirim. hoca'ya da takımı müthiş hazırladığı için özel bir tebrik ve teşekkür etmeliyiz muhakkak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın