• 17
    şimdi bu olaya ne yönden bakarsak bakalım tatmin edici bir sonuç çıkmıyor.

    öyle maçlar oluyor ki zevkten dört köşe oluyorsun ama bir türlü girmeyebiliyor o top kaleye yahut berabere bitiyor. beraberlik zevksizdir denemez.

    gollü beraberlik 0-0'dan yeğ denebilir mi buna da emin değilim. düşünün ligimizdeki kanser takımlarla oynarken zar zor bir gol atıp yendiğimiz maçtan zevk alıyor muyuz?

    yani sanki önemli olan yer ne galibiyet ne beraberlik ne mağlubiyet ve hatta ne de hiç gol olmaması. türkiye ligindeki bazı takımların günümüzde futbolla ilişiğinin kesilmesi gerek.

    şimdi gol olmazsa puan verilmesin demek falan mantıklı değil. ilk akla gelen şey bu ama biraz daha geniş düşünmek gerek. bizim sorunumuz gol olmaması değil ki, yahu içimiz geçiyor maçlarda, sonunda yensen bile gram zevk alamıyorsun.

    misal bugünkü maçı* izlemedim ama entrylere bakınca muhtemelen bjk taraftarı bjk galip geldi diye çok sevinmesine rağmen zevk almamışlardır.

    bu futbol katillerinin derdi bir puan değil ki, adamlar öne geçmesine rağmen çıkmıyor yarı alanından.

    nereden bakarsan sıkıntılı bir puan.

    belki beraberlik kaldırılabilir, kazanan çıkmazsa penaltılara gidilir ve galibiyet 2 mağlubiyet 1 puan falan ne bileyim saçmalıyorum işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın