resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1022
    --- alıntı ---

    "tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edecek. halı sahaların faaliyetlerine ara verilecek"

    --- alıntı ---
    bu yazdığım 17 kazım 2020 kabine toplantısında alınan karar. aynı toplantıda hafta içi akşamları ve haftasonları yasakları kararları da alınmıştı.

    --- alıntı ---

    nihat özdemir: "fenerbahçe-galatasaray derbisinde tribünde tamamı koronavirüs aşısı yaptırmış 150 sağlık çalışanı vardı. bu uygulama derbiye özel deneme amaçlı yapıldı ancak maç sırasında yaşanan olumsuz olaylardan dolayı bir daha tekrarlamayacağız

    --- alıntı ---

    bu da sevgili tff başkanımızın bugünki açıklaması. tamamen keyfi aldıkları kararı, “deneme” kisvesi altında, kamuoyuna yedirmeye çalışmaları.

    yürütme oturmuş karar almış. tff olarak bu karara ters düşüyorsun bir. orda resimden saymadım ama 150 kişiden fazla adam var iki. etik değerlere inanıyorsanız kulüplerden izin almanız lazım üç. herşeyi geçtim, insan canıyla oynuyorsunuz dört.

    sonra, dalga geçer gibi, aşı olan sağlıkçı falan diyorsun. deneme başarılı olsaydı, aşısı olan sağlıkçılar maçları izleyebilir mi diyecektiniz? bir de deneme nasıl oluyor? başarı kriteri ne? isimlere kimler karar verdi? bu adamlar sağlık çalışanı tamam ama, stada girişte özel izin mi alındı? izinleri kim aldı? bu aşı olayında millet bir aydır bağırıyor, ikinci doz aşı olduktan sonra antikor oluşumu olur diye. bu arkadaşlar ikinci dozu oldu mu? daha uzayıp gider bu. hatta sayın tff başkanının istifasına kadar gider. çünkü açıklamanın özrü kabahatinden büyük.

    galatasaray yönetimi, bu işin peşini kesinlikle bırakmamalıdır. mesele derbi değil. mesele, insan canı ve türk futbolu. çünkü her ikisinin yönetimi de keyfekeder iş yapan insanların alacakları kararlara bırakılamaz. yarın adam çıkar bir “deneme” daha der, stadı herkese açar. sonra kalkar sadece uruguaydan yabancı futbolcu gelebilir der, ligin anasını ağlatır. işin özü, bileğinin hakkı ile şampiyon olamayan takımı bir nevi “ittirmek” olduğu için, buralardan herşey beklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın