resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1186
    yabancı sınırı seneye bahsedildiği gibi olursa ilk on birde 3 tane türk oyuncu oynaması gerekecek. taylan antalyalı ve emre kılınç bu noktada galatasaray futbol takımının on birinin vazgeçilmesi olacaktır.

    kanat oyuncusu olarak kendisini beğenmiyorum. ancak idare ediyor kanat oyuncusu olarak. orta sahaya gectiğinde ise taylan ve oyun kurucu orta sahaya (tercihen sofiane feghouli) mükemmel bir tamamlayıcı oluyor. taylan geride konumlanıp işin defansif yönünü hallediyor. sofiane sağ içte konumlanıp sağ oyun kuruculuk görevini üstleniyor. emre ise iki ceza sahası arasında koşuyor, basıyor, kanada açılıyor, ceza sahasına koşu yapıyor, pas istasyonu oluyor. kısaca akıllı bir şekilde koşuyor. sol oyun kurucumuz marcao teixeira olduğu için üst düzey bir oyun görüşüne sahip olmasına da ihtiyaç duymuyoruz.

    kendisinin geliştirmesi gereken iki özelliği var bana göre. birincisi bir orta saha oyuncusu olarak çok çabuk şekilde oyunu ters kanada atabilmeli. birçok maçta tersteki boş arkadaşını görmedi. ikincisi de sivasspor'da attığı ama bizim izleyemediğimiz şutları. bunlara da dikkat ederse daha faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın