• 5185
    ne olursa olsun kadroları potansiyel tehdit olan takım. 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında gustavo, pelkas, irfan gibi oyuncular yoktu. mesut da tam hazır değil. bunlar girdiğinde takımın çehresi değişir. iyi ki hocaları hoca değil. beşiktaş iki hafta öncesine kadar ligi domine eden takımdı. tekrar toparlanır ve ciddi tehdit olur. biz ise ara transferde eksikleri maksimum şekilde kapamaya çalıştık. iyi gidiyoruz. baya zor maçları geçtik, şampiyon olduğumuz seneler kazanamadığımız maçları kazandık. pandeminin cilvesi. ama işte dezavantajı da var. onlar da bizim sahamızda kazanabilirler. seyirci olmayınca deplasman olgusu kalmadı. son haftalara doğru seyircili oynanırsa bizim için büyük avantaj. bjk gelecek, trabzon gelecek.

    bjk, 5 puan önümüzdeydi. 7 bile olabilirdi. şimdi önlerine geçtik. bu ligde bu kadar takım ve maç varken farklar açılır da kapanır da.

    kimse için kolay şampiyonluk olmayacak. son haftaya kadar 3 takım kafa kafaya gider ve umarım fenerin şampiyonluk hasreti 7 yıla çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın