• 5083
    bunlardan biri de benim arkadaşımdır. kendisi özel bir şirkette pazarlama müdürü. dünkü derbiden sonra* bana mesaj attı ve ozanın ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü hakkında yorumda bulunmamı istedi. bunu isterken de, kale arkasındaki görüntüyü gösterip buna göre değerlendirmemi söyledi. cevabımı aynen yazıyorum:

    "kardeşim kale arkası görüntüleri çok saçma. ofsayt pozisyonları kenar bölgelerden tespit edilir. bu yüzden yan hakemler kale arkasında değil, kenarlarda görev yapar." dedim. bakın olabildiğince açık bir şekilde anlattım ve pozisyonun güzel bir fotoğrafını göndererek açıklama yaptım.

    https://gss.gs/HXf.jpg

    bu görüntüden sonra bana ne derse beğenirsiniz? noktasına virgülüne aynısını yazayım:

    "ya kardeşim orada kabak gibi görünen el ozan'ın eli mi? besbelli işte taylan'ın eli, çizilen çizgilere bak. aklımızla alay ediyorlar."

    aynen bunu yazdı. kendi kendime sensariylakirmizi6, sakin ol deyip, ellerin ofsayt çizgisine dahil olmadığını çünkü ofsayt pozisyonlarında topa değmesi legal yerlerin esas alındığını; bu yüzden bu pozisyonda da omuz bölgesi esas alınır dedim ve işte yok fenerbahçe maçında yeni icatlar çıkıyor, bunlarda neyin nesi diye diretti durdu.

    sabrettim ama bizim arkadaş cahilliğine devam ediyordu: "bize topyekûn saldırıyorlar, ali koç hiçbir şey yapmıyor, kumpas kurdular, otobüsü kurşunlandılar, artık tepki vermemiz gerekiyor" vs. saçmaladı durdu. düşünün ya, adam koskocaman bir şirkette pazarlama müdürlüğü yapıyor. fanatik fenerli ama oyun kurallarını bilmiyor. fanatiklikten gözü o kadar dönmüş ki, kendilerinin mağdur olduklarını düşünüyorlar ve sorgulamadan o kadar uzak ki, hande sümertaş'ın önlerini kestiğini düşünüyor.

    fenerbahçeli elit fanatiklerin hepsi rambo okan'ın takım elbise giymiş halidir. başkanları ali koç, medya figürleri rıdvan ve acun, sözde sağlık çalışanları, senin benim çevremde yer kaplayan kazara zenginler... hepsi rambo okandan farksız. galibiyetimizin sevincini yaşamak yerine, sırf arkadaşımız diye cahillikleriyle uğraşıyoruz. herkesin çevresinde bu gibi gereksizler var olduğu sürece ülke futbolundan hiç bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın