• 5080
    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında iptal edilen gollerini kale arkası görüntüsü ile sunup, ofsayt olmadığını iddia ediyorlar. biz de karşı argüman olarak ofsayt açısının orası olmayacağını söylüyoruz.

    arkadaşlar bu adamlar aptal değil, elbette onlar da böyle bakılmayacağını biliyor. bu yaşadıklarımız türkiye gerçeğidir. bu manipülasyonlarla memleket idare ediliyor. bir toplumun karakterini anlamak istiyorsanız idarecilerinin nasıl hareket ettiğine bakacaksınız. seçmen kitlesi fırsat bulduğunda nasıl davranacaksa, kendi gibi davrananı seçer. bu kadar basit. konuyu bakış açısı, perspektif temeline indirgeyip bir de izah etmeye çalışan arkadaşlar var ki hakikaten üzücü. hakikati reddediyorsan, vicdanını rahatlatacak argüman bulmalısın. festinger abimizin bilişsel çelişki kuramına bir göz atın lütfen.

    sokak röportajlarını hepimiz izliyoruz. üstteki savunmayı yapan cenaha "ülkenin dış borcu olmadığını, 2023'te lozan'ın bitmesiyle türkiye'nin şahlanacağı"nın iddia edildiği beyanları izletin, sinirden kafayı yerler. fakat kendi tavırlarının bundan hiçbir farkı yok. bu ülkede herkesin bir putu var arkadaşlar. bu işin pek eğitim seviyesiyle falan da alakası yok.

    yukarıda ifade ettiklerim bu toprakların hakikatidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın