resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1182
    bulandan, izleyenden, getirenden allah razı olsun.
    bu tip transferleri galatasaray taraftarı çok sever ve bekler.
    o yüzden futbolcuların kredileri de taraftar nezdinde yüksek olur. dünkü maçta, golü atamasaydı da , emre kılınç a pas da veremeseydi, yine taraftar kendisini el üstünde tutmaya devam edecekti.

    ama ligin en kırılgan bir o kadar da sert mücadele eden stoperini, bakkala gönderip, süper plasesiyle konuyu kapattı. şimdiden bunları yapıyor oluşuyla da çok büyük potansiyel olduğunu gösterdi.

    farklı bir şeyler olsun zaten renktaşlar mohammed’in teknik yeterliliği ile ilgili yazılabilecek herşeyi yazdı. demem o ki, eski acı tecrübeleri de hatırlayınca, bizim bu arkadaş için zamalek kulübüne taahhütlerimizde kesinlikle ve kesinlikle bir gecikme, aksama veya eksiklik olmamalı.

    ribéry de yaşananları hatırlayınca, babamızın oğluna güvenmemek lazım. 2 milyon usd peşin mi vereceğiz, gerekirse florya’da yemek çıkmasın ama bu adamın parası ödesin arkadaş.

    hatta bu işlerde sabotaj da çok olur. malum mevcut yönetimin de hem içerde hem dışarda hasımları çok fazla... ben başkanın yerinde olsam, kulüpteki ofisimde tam karşıma, “mohammed’in ilk taksitine kalan süre” diye pano yazdırır, altına da geri sayım kronometre yaptırırm.

    şu kısa zamanda yaptıkları gösterdi ki, mohammed 6 milyon usd sen çok daha fazla edebilecek potansiyelde bir oyuncu. bonservisini almak için yatması gereken 4 mil usd yi 1 an geç yatırsan, zamalek adamı hemen geri çağırır. eminim bunun için de fırsat kollayacaklardır. o yüzden konuyu sıkı takip edip kapatmakta fayda var. aksini allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın