• 5079
    aralarinda tahsilli, beyefendi, mevki makam sahibi zeki insanlarin da bulundugu taraftar grubudur.

    fakat mesele fb olunca gordugum kadariyla cok cok buyuk bir kismi akli melekelerini kaybediyor.

    misal dun.(bkz: 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı)
    bizim icin cücü'nun ne ifade ettigini herkes bilir. * ali palabiyik zaten gs dusmanidir. yillardir soyluyoruz bunlari. ki palabiyik 2 sene once kadikoy galibiyetimizi calmisti. *

    simdi bu iki hakem dun, ofsayt cizgisine ayar cektiler ve fenerin golunu yediler oyle mi? bu varsayima bahsettigim zeki, kulturlu olarak gordugum kisiler bile inaniyor.
    yahu hakemlerin oyle bir niyeti olsa, donk'un pozisyonuna penalti vermez miydi? hatta o kafaya gelen kolu kasti olarak yorumlasa, serdar aziz'e kirmizi vermez miydi?
    serdar aziz'in kornere cikan topta, topla alakasi olmamasina ragmen emre kilinc'i bictigi pozisyonda en az sari vermez miydi?
    linnes'in pozisyonunda penaltiyi cart diye calmaz miydi?
    caner'in mostafa'ya tac cizgisi kenarinda vurmasi? buna kirmizi vermez miydi?

    bu saydigim pozisyonlarin hepsi de trt, aspor, bein vs yorumculari tarafindan galatasaray lehine olarak yorumlanmistir. eeee? bu kadar malzeme varken hakem bu pozisyonlarda "var" kontrolu bile yapmiyor.
    yani ofsayt cizgisine 30 saniyede ayar ceken (!) "yetiş ya ali" palabiyik, bu pozisyonlarda cücü'yü izlemeye davet bile etmedi yahu.

    ben salakliga tahammul edebilen biri degilim. bunlarin da bu kadar salaklasmasi sinirlerimi bozuyor. evet beter olsunlar ama azcik da akilli olsalar ya. gercek problemlerin yerine yillardir "kainatin fenerin onunu kestigine" inaniyorlar. bu inananlar da oyle rambo okan falan degil, bildigin zeki, makam mevkisi olan insanlar.

    demekki camialar arasindaki fark da boyle olusuyormus.

    iyi ki galatasaraylıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın