• 68
    gecen sene tam bu zamanlarda (bkz: 23 subat 2020 fenerbahce galatasaray maci) gene kadikoy’de 21 yillik galibiyet lanetini yikmis, ligde tam gaz k o n s a n t r a s y o n gidiyorduk. ta ki araya pandemi girene kadar. o besiktas macinda seyirci olsaydi 3 puan bizimdi. tam hava yakaladigimizda denk geldi bu pandemi anonsu. sonra da haziran’a kadar kimse kisisel idman yapamadi vs derken o lanet rize deplasmaninda muslera sakatlaninca sampiyon bitirecegimiz ligi 6. bitirdik.

    muslera’nin da onemine birkez daha deginmek
    gerek. 6 subat 2021 fenerbahce galatasaray macikalede fatih hatta okan bile olsaydi en az 1-1 biterdi ki 2-1, 3-1’den ne haber. keske bu sezon rangers macina da muslera’yla cikabilseydik belki de suan uefa’da devam ediyor olurduk. neyse artik pandemi kismen de olsa kontrol altinda. kontrol altindadan kastim en azindan asagi yukari ne oldugunu biliyoruz insanlar kendi onlemlerini alabiliyor. o mart’taki bilinmezlik yok. o ligler falan ertelenmez.

    suan tek hedef maclara odaklanip futbolcularimizin korona virusunden tamamen korunmasi, ozellikle mostafa mohamed ahmed. bu adami ne yapin edin, gerekirse plastik bir topun icine sokun o virusten koruyun abicim. bir mostafa bir de muslera, bunlar olmazsa olmazimiz. henry’de bu listeye eklenebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın