resim
Werner Heinz Erich Lorant
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Almanya
  • 22
    her mac sacma sapan degisik taktiklerle ciktigi icin karsi teknik direktorleri icin cozmesi zor bir takim yaratmisti. kah 3-4-3 kah 4-4-2 hatta kafayi siyirip 2-7-1 falan bile oynatirdi. yeri gelir ortega, revivo, hatta ceyhun’u kanada koyar, stevic’i falan oyun kurucu yapardi. bu yuzden de cok istikrarsiz sonuclar aliyordu. bir mac kazanip iki mac berabere, sonraki maci da yenilgiyle kapatiyordu.

    o malum 6 kasim’daki macta skor da bu yuzdendi. hangi kadroyla cikacagini bilemedigi icin fatih terim yeterli onlemleri alamamis buna ragmen ofansif denecek cesur bir taktikle sahaya cikmisti. mac icinde ilk ana plan ortega’ya ekstra onlem almakti. o donem yeni yeni piyasasini yapan tuncay’dan klasik korner zaafimiz sonucu golu yedik ama oyuna ortaktik. o ara cok net iki golu de yanlis hatirlamiyorsam hasan sas (balic de olabilir) ve arif ile kacirmistik.

    sonra ortega atilinca tum planlarimiz bozuldu. fener tum toplari ortega’ya oynamayi birakinca hic beklemedigimiz sekilde stoperlerin supriz cikislari sonucu ya kanattan ya da ara paslariyla maci 6-0’a getirdi. o mac fatih akyel hayatinin macini oynamisti o cikislarla. zaten fener kariyeri boyunca sadece o mac dogru duzgun oynadi. baska bulamazsin.

    lorant o macin ekmegini teknik direktorlugu birakincaya kadar yiyerek nice sivas’lari, erciyes’leri, kasimpasa’lari calistirdi. sonra da unluler ciftligi formatindaki bir alman reality showuna katilip fenerbahce’nin “passat”larla soforlerle nasil hakemlere/kose yazarlarina para yolladigini anlatti.

    ha bir de su hikayesi var kendisinin:

    https://www.milliyet.com.tr/...ik-transferi-1265759

    onu da ekleyelim de yazi bitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın