resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 5016
    kendisi galatasaray taraftarı ve camiasına saygısızlık yapmış bir futbolcudur.

    bizden biri fb'ye gidebilir yahut başka bir yere de gidebilir. zaten kendisi bir türlü istediğimiz seviyede oynayamıyordu.

    burada esas nokta bu sinan denen arkadaş çocuk denebilecek yaşta bize geldi, taraftar altyapıdan çıkmış biri gibi sahiplendi, gol atıp duygulanıp gözyaşı döktüğünde taraftar o hisleri sinan denen zatla birlikte yaşadı. kendisi fb'ye gidince nedense bir düşmanlık hissetti bize karşı.

    taraftara suriyeli deyip aşağıladı kendi fikrince. zira birilerini bir ırka benzetip aşağılamaya çalışmak kabul edilebilir bir şey değil, suriyeli demek türk yahut ingiliz yahut kürt veya fransız veyahut arap demekten farklı olmamalı ancak ülkemizde algılar farklı olabiliyor.

    bu yazdığım duygusallıkla falan da ilgili değil. kendisi profesyonel sporcu, ben demiyorum ki bizden giden bize ihanet eder diye zaten böyle bir şeyi demek için pek sağlıklı bir düşünce olamaz. işaret etmeye çalıştığım profesyonel olmak önceki takımına karşı saygısızlığa gerekçe gösterilemez.

    şuna da değineyim, fb bu herifte cidden ne gördü de aldı anlam veremiyorum. gerçi ali koç bu, florya'daki çöp kutusuna atılan şeylere dahi ilgi gösterebilir. ama şu yönden iyi oldu, fb takımı eski gs oyuncuları yahut gs sempatizanları ile dolu, ayrıca iki senedir de işe yarıyor bunların transferleri, fb içten çöküyor.

    sinan için bu kadar uzun yazmak da benim ayıbım olsun.

    edit: taraftara bizdeyken suriyeli dedi, bunu belirtmiş olduğumu sanıyordum ama yazarken atlamışım. evet sinan bizdeyken böyle bir işe imza attı, burada ben daha çok suriyeli demenin ülke algısına göre aşağılama olduğuna dikkat çekmeye çalışıyordum sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın