• 747
    allahumme salli ala mostafa!
    sen gözümün nuru muslera!

    öncelikle bütün takımı, teknik heyeti ve sözlük ailesini bu galibiyetten ötürü kutluyorum. maç öncesi oldukça rahat olduğumu ve 1 puan alsak yeterli olur kazanırsak masaya yeniden oturur kartları dağıtırız demiştim. golü attıktan sonra maalesef sakin kalamadım, savunma yaparken maç izlemek ne zormuş içimden sürekli bir dualar falanlar filanlar. ama kadıköyde üst üste iki maç kazanarak bu seriye artık güzelce bir son vermiş bulunuyoruz.

    beşiktaş maçı sonrası önümüzde çok önemli 8-9 maç var bu fikstürden bu kadro yapısıyla çıkmamız çok zor 22 şubatta her şey bitmiş olabilir ama bu fikstürden çıkarsak çok başka şeyler konuşulur demiştim.
    biz bu fikstürden içeride denizli galibiyetiyle başlayıp zorlu malatya, antep deplasmanı üstüne içerde başakşehir ve kadıköy deplasmanından 3 puan alarak 15 puan almış bulunuyoruz. bu maçların sadece 2 tanesinde yeni transferler süre bulabildi o da en fazla süre alan mohammed ve onyekuruydu. diğer 3 transfer toplamda 30 dakika oynamamıştır öyle söyleyeyim. mohammed ve onyekuru bize antep, başakşehir ve fener maçlarında 9 puan aldırdı desek yalan olmaz. demek ki ocak başı gelseler şu an 4-5 puan önde bile olabilirdik.

    fenerbahçe maçına dönersek uzun uzun analiz yapmayacağım çünkü derbi maçları havası ve oyun yapısı farklıdır. sert geçecek bir maçtı ve hakem eyyamları olacağı maç öncesi bariz belliydi. biz sertlik ve eyyam konusunda iyi mücadele ettik diye düşünüyorum. 1 tane atıp çıkmalık maçtı tam olarak öyle oldu, mostafa kilidi açtı sonrası malum çanakkale geçilmeze döndük arada kontra ataklar bulduk ama doğru savunma yaptık.
    maç boyu fenerbahçe bizden çok daha net bir sürü fırsat buldu ama muslera yine kalesinde devleşti. biz bugün skoru aldık ve lideriz.

    fenerbahçeliler ofsayt diyerek algı yapmasın maç başı donk'a atılan dirsek ve linnes'in var'a gidilmeyen pozisyonu taraftarlarımızca unutturulmasın algı yapmalarına izin vermeyelim.
    sakat ayağıyla hala orta açmaya çalışan sarrachi kardeşime sevgilerimi iletiyorum umarım tez zamanda formasına kavuşur.

    artık masa belli oynanacak kartlar belli bundan sonra şampiyonluk için ekstra performanslar konuşur. biz onyekuru, mostafa ve muslera ile bu ekstralara başladık umarım darısı diğer futbolcularımızın başına diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın