resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11743
    fenerbahçe maçlarında mağlubiyet görmedi olayı çok komik. sanki kendisi görmedi de, takımın geri kalanı gördü. oynamadığı ve kaybettiğimiz bir maç hatırlamıyorum, eğer yanlış hatırlamıyorsam bu durumda kendi döneminde ve sonrasında gelen kimse mağlubiyet görmemiş oluyor. feghouli, onyekuru, falcao, maicon, linnes, luyindama, marcao, muğdat çelik, seri, lemina, n'zonzi... bunlar da mağlubiyet görmeyenlerden, daha da gidiyor.

    kendisi büyük maçlarda sadece bir şey yapmamış olsaydı hadi neyse diyecektim, kırmızı kartları görmüş olsa bile hadi neyse diye geçecektim. ama 3 sezon önce soldado ve sonrasında jailson ile yaşadığı olaylar yüzünden takımın yarısı ceza aldı, sezon gidiyordu. oynayıp gördüğü kırmızı kartların dışında, kırmızı kart görmeden bile bizi mahvetmişliği var sağolsun.

    bahsedilen müthiş istatistik de 7 maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik. yani 4 galibiyet, 3 mağlubiyet olsa alınan puan olarak fenerbahçe ile aramızda bir şey farketmeyecekti. hatta genel puan durumunda daha iyi bir puan almış olacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın