resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11739
    değişik adamdır belhanda. iyi dersin rezalet oynar, kötü dersin ortalığı dağıtır. ama adamın bazı gerçekleri var, bu adam isyankar. evet o gamsız görünümünün altında bu adam tam bir isyankar. koy boğaziçi direnişine polisin kaskına kafa atsın. gezi direnişine koy biber gazını gargara yapsın. çenesini kır ertesi gün maça çıkar. fenerbahçe maçlarında ise çakalın önde gidenidir bu arkadaş. ilk maçı hariç olayı çözmüştür. son maçta ozan'ın üstüne oynamasını, tekmelerini, hatta direkt kulağına söylediği lafları yok saymıştır. çıkarken yaptığı hareket ise tamamen sinir bozmalık. normalde yaptığı hareketin kartlık falan bir şeyi yoktu, deniz tepki vermese kart görmeyecekti belhanda. sadece denizin siniri bozulmuş olacaktı ama geride olmanın vermiş olduğu stresle deniz olayı abarttı ve takımını ateşe attı.

    bugün(05.02.21) fenerbahçe derbisinde belhanda oynar. ozan gibi adamlar da onun üstüne oynar ama onun üstüne oynarken yerlerini kaybederler asıl işlerini unuturlar. bir melo etkisi yapmaz tabi belhanda ama karşı takımın psikolojisini bozar.

    10 numara formayı giymese, 3 milyon euro kazanmasa, 9 milyon euroya gelmiş olmasa baştacı olurdu. 1 numaralı topçumuz olmazdı tabi ama 'belhanda kalsın' derdik hepimiz. şimdi ise 'son bir şarkı istiyorum senden kardeş' diyoruz. merak etmeyin o şarkıyı da bugün de dahil olmak üzere çatır çatır söyleyecek.

    (bkz: fener ağlama)
App Store'dan indirin Google Play'den alın