resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11731
    bugüne kadar oynadığı hiçbir fenerbahçe maçına olumlu anlamda damga vurmamış tam tersi olumsuz anlamda işler yapmış kişidir.
    ilk fenerbahce derbisi olan 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında kırmızı kart görmüştür.
    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçında taç çizgisi kenarında faul oldugunu düşündüğü pozisyon sonrasında hakeme isyan edip, oyuna küsüp rakibini kovalamayı bırakmış ve o pozisyon golle sonuçlanmıştır. sonrasinda da mac sonunda kavga çıkartıp kendisi haric neredeyse takimin yarısının ciddi cezalar almasına sebebiyet vermistir.
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında hem de oyundan çıkarken kırmızı kart yemiş takımın 10 kisi kalmasına sebebiyet vermistir. rakip amatörlük yapmasa hakem de o an azıcık kötü niyetli olsa bugun hala daha kadıköy galibiyetimiz yok diye üzülecektik belki de.
    umarım 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında sahada olmaz zira zaten işi sıkı tutan ve şansa bırakmak istemeyen fenerasyon ve maça atanmış cüneyt çakır ile bizi daha maçın başında eksik bırakabilir.
    fenerbahce ve fenerasyonun kelimenin tam anlamıyla tüm gücüyle saldıracağı bu önemli maçta sahada soğukkanlı ve sadece işini yapmaya çalışan, ne olursa olsun oyuna küsmeyecek isimler olmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın