• 579
    bu maçın oynandığı haftasonu dönemin sevgilisiyle amsterdam'a gitmiştik... biletler aylar öncesinden alınmış, ne bileyim o haftasonu derbi olacağını. neyse gezdik dolaştık müzelere gittik ilaçlı keklerimizi yedik ama aklımda maç var nasıl söylesem nasıl söylesem bilmiyorum. o zaman böyle şimdiki gibi iptvler falan yok, herhangi bir yerde izleyemiyorsun maçı.

    neyse maç saati yaklaştı, van gogh müzesinden mi ne çıkmışız ben dedim ki benim bir internet kafe bulmam lazım 2 saat yokum, maç izleyeceğim. kız rus, öyle futbol fanatiklik falan bilmez, ne olduğunu şaşırdı, niye miye diyemeden ben kızı amsterdam'ın ortasında bırakıp internet kafe aramaya başladım. cidden de buldum, aşırı izbe alakasız göçmen dolu bir yer. kaçak linkten maçı buldum izlemeye başladım ama tabii ki yayın 2 dakikada bir gidiyor, geldiğinde de sürekli donuyor falan, bilirsiniz.

    bir şekilde izlemeye çalışırken son dakikalara geldik, maç 2-2 olmuş, serbest vuruş kazanmışız, selçuk topun başına geldi, ceza sahasına doldurdu, baros topa hareketlendi... ve yayın kesildi. ben çıldırıyorum çünkü pozisyonun gol olmama ihtimali yok, bomboş kale ve baros var sadece. refresh tuşuna yaptıklarımı bir ben bir allah bilir.

    neyse yayın 2-3 dakika sonra geldi ve maçın 2-2 bittiğini öğrendiğimle yıkılmam bir oldu. üstelik maç sonrası kızı şehrin ortasında bıraktığım için hayatımın tribini yedim. keşke değseydi bari. ah ulan baros...
App Store'dan indirin Google Play'den alın