• 463
    fenerli bir arkadaşımla ne zaman maç izlesem, %95 biz kazanıyoruz.

    7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçını arkadaşlarla seyretmiştik ve o maçı muhteşem bir oyunla 3-1 almıştık.
    17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçını arkadaşlarla seyretmiştik. 2-0 olduktan sonra arkadaşın "6 olacak 6" demesini de hatırlıyorum, maç sonu derin bir oh çekişini de.

    22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçını da beraber seyretmiştik. 5-1 bitmesi gereken maçı 1-2 kaybetmiştik.
    12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçını arkadaşın evinde seyretmiştik. son dakikalarda hepimiz kalpten gidiyorduk, heyecandan ölüyorduk. maçın sonunda ise biz mutluluktan uçarken, fenerli arkadaş hüzünden ölüyordu*

    16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçını da arkadaşın evinde seyretmiştik. hatta beşiktaşlı arkadaşlarda gelip bakmıştı. 3 puanı cebe atmıştık.
    23 ekim 2013 galatasaray fc kopenhag maçını beraber seyretmiştik. şampiyonlar ligi maçı olduğu için kahvehanede izlemiştik çünkü orada sadece galatasaraylılar olacaktı. canım arkadaşım sırf bizim için kahvehaneye gelmiş ve maç izlemişti.

    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçını da birlikte izledik. sonuç her zaman ki gibi yine galatasaray galibiyeti.
    18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçında sneijder'in gollerinden sonra arkadaşı teselli etmiştim.

    taa geçen seneye kadar birlikte maç seyredemedik. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçına günler kala beraber izlemeye karar verdik ve arkadaşın evine doğru yola koyulduk. maç öncesi arkadaşın tahmini 2-0 fenerbahçe alır şeklindeydi. ben ise totemdeyim "abi işte bilmiyorum iyi oynuyoruz ...." falan filan diye geçiştiriyorum. 1-0 olduktan sonra arkadaşın bana olan alaycı bakışını "onyekurudan koşu var" cümlesinden tam 10 saniye sonra ben yaptım.

    bugünkü maçı* da beraber seyretmeyi düşündük ama sokağa çıkma yasağı olduğu için izleyemeyeceğiz. evlerimiz yakın olsa yine giderdim ama işte maalesef evlerde yakın değil. arkadaşımla seyrettiğim maçları biz kazanırken, tek başına seyrettiğim ligdeki bütün derbilerden puan kaybettik. maçı izlemiyorum puan kaybediyoruz, maçın yarısını izliyorum puan kaybediyoruz, tümünü izliyorum puan kaybediyoruz, öne geçtikten sonra izliyorum puan kaybediyoruz, öne geçtikten sonra kapatıyorum yine yeniden puan kaybediyoruz. her türlü yolu denedim ama olmuyor. fb veya bjk derbileri hiç fark etmez tek başıma maç izliyorsam istisnasız mutlaka puan kaybediyoruz. ulan benim totemim sensin be kanka, neden aramıza bu yasak girdi söyleeeeee.

    neyse arkadaşlar, bugünkü maçı da yalnız izleyeceğim. belki de maçı izlemek yerine maç saati dizi film seyrederim bilmiyorum ama içimde bir burukluk var. inşallah bu kötü şans bugünkü maçla sona erer ama, neyse boşverin...

    edit: an itibariyle bendeki totem tarihe karışmış durumda. maçı seyretmedim, how i met your mother dizisini izledim. artık yeni bir totemim var. geçmiş olsun fbjk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın