• 226
    fatih terimin bu mac icin ozel bir hazirlik yaptigini düşünmüyorum. son 3 sezondur oynatmaya calistigi pas oyununa devam edecektir. fakat geçen macsonu açıklamalarinda top rakipteyken de tehlikeli bir takimimiz aciklamasindaki gizli özne onyekuru bu mac için kilidi cozecek oyuncu olduğunu dusunuyorum.

    kalede muslera(çok sukur muslera var) defansta donk ve marcao ile önlerinde taylanin yeri garanti beklerde yedlin ve sarachi ve orta saha belhanda kesin yazilmistir kadroya

    orta sahada arda ile başlayacaktır terim. bu macta sahada racon kesecek, fenerin agresif futboluna hop durun diyecek bir görevi de olacak ayni zamanda o nedenle arda ile baslar hoca, etobo bu sene oynadigi maçlarda pek etkili olamadi ve 3 puan kazandigimiz bir maci ben hatırlamıyorum. onunla baslamamasi icin simdiden duaya basladim. en azindan ömeri oynatmali
    babelinde defans arkasina koşullarına ve etkili şutlarina bu macta cok ihtiyacımız olacak. onyekuru ilk 2 maçında bu sene futbola ne kadar ac kaldığını gösterdi. bu macta zirve yapıp kilidi cozecek oyuncu olacak benim fikrim.

    ileride mustafa denen arkadaşi salacaz ve ilk kaleyi tutan şutu sonrasinda altayin diger sutlarda tutmak icin hamle bile yapmayacagini izleyelecegiz.

    fenerbahce bu sezon kotu oynadigi maclarda bile bir şekilde puan kazanmayi başardı biz basaramadik ve suanda maca lider olarak cikacaklar. kazanmamiz halinde puanlar eşitlenecek ve lig yeniden baslayacak sonraki kasimpasa ve alanya maclarindan en az 4 puan cikarmamiz durumunda bile nispeten daha kolay bir fiksturumuz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın