resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 2413
    öncelikle dün görüşlerimi belirtmiştim. bence bunun atanacağı kesin gibiydi. (bkz: #3092283)

    son dönemlerde iyice çaptan düşmüş hakem. özellikle geçen sezondan itibaren gediklisi olduğu şampiyonlar ligi'nde eskisi gibi görev verilmemeye başlanmıştır uefa tarafından. bi' açıklama filan gelmemesine karşın bazı sağlık sorunları yaşadığını düşünüyorum. cüneyt çakır kanımca tff'nin ardına saklanacak bi' bahane görevini de üstleniyor son zamanlarda galatasaray'a karşı; ''daha ne istiyorsunuz kardeşim? bakın en iyi, en kariyerli hakemimizi verdik.'' denilerek bi' nevi ön alınmakta.

    galatasaray'ın son yönettiği 6 derbi maçında gol dahi atamadan maçları bitirmemiz tesadüfe bağlanamaz. 4 yenilgi 2 beraberlik alınmış bunun yönettiği müsabakalarda. özellikle derbi maçlarında çakır, galatasaray aleyhine çok kolay kararlar verirken diğer takım aleyhine genelde aleyhte kritik kararlar pek veremez, 40 kere düşünür. takdir haklarını rakip takım lehine kullanır bu pozisyonlarda. lehimize karar verse bile var'dan döndürür bu kararlarını. eğer kaçışı olmayan bi' kararsa lehimize olan hemen eyyama başlayıp galatasaray'dan da bi' oyuncuyu atmaya ya da diğer takım lehine normalde vermeyeceği bi' penaltı yaratmaya çalışır.

    ayrıca, oda tv'nin iddiasına göre babası serdar çakır fetö'yle olan bağlantılarından dolayı sıkıntılı durumlara düşmüşken cüneyt çakır şeytan rıdvan'la irtibata geçip babasını kurtarmıştır.

    https://odatv4.com/...ilmedi-20061948.html

    https://twitter.com/.../1350894169322123264
App Store'dan indirin Google Play'den alın