• 198
    kazanmamız, en kötü ihtimalle berabere kalmamız gereken maçtır. şu an kadro kalitesi olarak fb'nin önünde durumdayız. onlar mesut denilen oyuncuyu da alsalar bizden daha iyi bir takım değiller. çünkü dengesiz bir takım oluşturdular. bazı bölgelerinde eksikler varken hücumcu orta saha, 10 numara denilen bölgede fazlalık oluşturdular.
    ayrıca fb denilen takım şu an lider durumda görünmesine rağmen 4. sıradaki alanyaspor'dan çok daha kötü futbol oynuyor. bir şekilde hakemlerin katkısıyla puan alıyorlar.

    maça gelirsek, erolcuğum kendi sahalarında olmalarına rağmen en son oynadıkları 02.02.2021 hatayspor maçında olduğu gibi oyunu geride kabul edecek. açıkçası bizim üstümüze geniş alana salacağı oyuncusu da yok. bu nedenle ciddi bir tehdit oluşturabileceklerini sanmıyorum.

    bize gelince hocamızın etebo saçmalığına bir daha bulaşmamasını diliyorum. belhanda'nın sağ iç, emre klınç'ın sol iç oynaması daha makbul olur diyebiliriz. ancak feghouli'nin olmadığını düşününce geriye tek oyunu aklı olarak arda kalıyor. bu yüzden arda mecbur oynayacaktır. sağ kenarda emre kılınç bir türlü olmuyor. babel'i 2 şubat başakşehir maçının ikinci yarısında olduğu gibi sağda kullanıp onun savunma katkısından faydalanılabilir.
    mohamed ise mutlaka oynamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın