resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5932
    herkesin yeri ayrı, hagi'nin yeri, çok ayrı!

    kendisi hakkında 20 senedir çok şey söylendi, röportajlar yapıldı ama bu yirmi senede çok top tepici sevdik, bağrımıza bastık ama hagi hep özel kaldı ve kalacak. elbette bu nostalji kimilerine göre zarar verici gelebilir, eskide; mazide yaşamak ilerlemek adına engel görülebilir ama sevdiğimiz insanları yad etmenin, onların değerini bilmenin vefalı olmanın yanı sıra çok özel bir tarafı var.

    evet, biz tarafız, tarafsızlığımız yerine göre sorgulanabilir ama akıl melaikelerine sahip canlılar olarak duracağımız yeri bildiğimiz gibi, sevme konusunda da kimsenin 'aman sen de bir futbolcu böyle abartılır mı' söylemleri karşısında yine de sevgimizi, vefamızı göstermek zorundayız.

    galatasaray'a kim hizmet etmişse, tesisinden stadına güzel duygular bırakıp, futbolu halk için, taraftar içinde güzelleştiren kim varsa başka severiz onları. özel hayatları, yanlış seçimleri, boş söylemleri bile yerine göre bizi kızdırabilir; hatta incinebiliriz ama şarkıların bile bir başka yakıştığı top tepicilerimizi bir başka sevmekten geri duramayız.

    https://youtu.be/a6jAToVPX0Q

    ah be hagi! senli günlerdeki izletilerde kadroyu, senin paslarını ve gollerini izlemek hâlâ hayran verici. iyi ki gitmedin güney amerika'ya :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın