• 603
    olağan ve olağan üstü durumlar gözetilerek bakıldığında gayet iyi kapattığımızı düşündüğüm ara transfer dönemidir.

    bu dönemin son günü yazdığım entride (bkz: #3087159) yaşadığımız curcunayı anlatırız demiştim. sağolsun ocgunsson ve fabricius bize katlandı, gurrpegi kırmadı, kaideyi taciz eden istisna yorulmadı ve böyle bir kaydı (bkz: #3091937) gerçekleştirmiş olduk.

    tabi çok detaya giremedik, biraz üstün körü gibi gelebilir fakat olabildiğince anlatmaya çalıştık. kendi adıma bir transfer gurusu olmadığımı söyleyebilirim. o yüzden gurrpegi ve bu transfer döneminde zincirlerini kırarak olaya girişen mocuishle abilerimi keyifle takip etmeye devam edeceğim.

    şunu da eklemek istiyorum. transfer dönemi sonunda, bu dönem boyunca sürekli konuştuğumuz halla, ataol, turkizzomert ve kocum kosecki ve hatırlayamadığım bir çok arkadaşa söylediğim gibi, 2 transfer daha bekliyordum. fakat planlanan satışların gerçekleşmemesi sebebiyle bu süreçler yaza kaldı. her ne kadar iki cümle önce söylediğimle çelişsem de yaz transfer dönemi açıldığında bunların hızlıca açıklanacağını düşünüyorum. salih uçan ve aytaç kara'nın durumlarını da bunlardan bağımsız olarak gördüğümü de eklemeliyim.

    başınızı şişirmiş olduk, hakkınızı helal ediniz.

    bizden yana helal olsun.

    hedef 24 diyerek başlayacağımız yeni bir sezonu görmek üzere...

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın