• 1
    sözlükte esasen böyle başlıklar açmak istemiyorum, her şeye başlık açmak doğru değil ve belki de bu entry beşiktaş futbol takımı başlığına yazılabilir ama hakikaten işin cılkı çıkmış durumda.

    süper lig 2020-2021 sezonunda mevcut bulunan yasak. ben her zaman taraftarların objektiflikten uzak olduğu fikrinde birisiyim, kime sorarsan sor hakemler rakipleri kayırıryor der ancak bu sene bjk'ye geçilen iltimas artık o kadar fazla yapılıyor ki kelimeler kifayetsiz.

    her maç ama allah'ın her maçı bu adamların net sarı kartlık pozisyonları es geçiliyor. valentin rosier diye bir herif var buna kart göstermek kesinlikle yasak.

    bjk futbol takımında rakibe dirsek atılır sarı verilmez, ayağa basılır sarı gösterilmez, hatta kırmızı kartlık bir pozisyon olsa bile istemeye istemeye sarı çıkarılır bunlara.

    benim anlayamadığım bjk'nin bu sene bu kadar alenice kollanmasının sebebi ne? sergen yalçın'ın her hafta çıkıp hakemler hakkında, var hakkında ileri geri konuşması ise neden hoca ne zaman ağzını açsa dört maçtan başlanıp ceza veriliyor?

    taraftarların buna yüksek bir şekilde ses çıkarması gerek. rakibin ayağına basılınca sarı kart gösterilmesi sadece galatasaray için mi geçerli?
App Store'dan indirin Google Play'den alın