• 39
    kuruluş amaçlarından biri halka kaliteli yayın sunmak olan devlet televizyonu. fakat bu kurum spor yayıncılığı konusunda hedefsiz yöresel kanallardan farksız. bütçesinin bir kısmı vergilerden sağlanan bu kurum hakkında birkaç kelam etmek herkesin hakkıdır.
    şimdi arkadaş... arkasında devlet desteği olan bir kurum nasıl olurda bu kadar çağ gerisinde kalabilir ? o kameralar kaç yılında alındı ? o kameramanlar yoldan çevrilip işe mi alındı ? yayın yönetmeni kimdir ? mesleğinde hiç tecrübesi yok mudur o adamın ?
    yukarıda ki teknik aksaklıkların yanında yaklaşık 10-12 yıldır trtnin kadrolufutbol yorumcusu ömer üründül var ki söylecek söz bulamıyorum. t*rt gibi tarafsız olmak zorunluluğu olan bir kurum nasıl olurda bu kadar futbol cahili ve güdümlü bir adamı yıllarca kadrosunda tutabilir ? medyadan takip edebildiğim kadarıyla bu ömer yorumculuğu zevk için yapıyormuş. çıktığı programlardan ise ya çok cüzzi bir para alıyormuş ya da hiç para almıyormuş. olabilir... ömer üründül futbol cahili bir futbol sever olabilir. pozisyonları sezemeyebilir, dünya futbolundan bi haber olabilir. bunların hepsi olabilir ama böyle bir adamın futbol yorumcusu ünvanıyla devlet televizyonunda 70 milyonun karşısına çıkarılması olmaz/olmamalıdır. trt halka kaliteli yayın sunacak bir kurumsa ömer üründül ün orda işi nedir ? olay ömer üründül ün para almaması ise burdan yetkililere sesleniyorum... galatasaray sözlük bünyesindeki birçok yazar ömer üründül ün yaptığı işi ondan daha kaliteli bir şekilde aynen onun gibi para almadan yapabilir. illaki halka kaliteli hizmet götürcez diyosanız yayın ihalelerine girmeyin arkadaş. o ihaleleri flash tv bile alsa sizden kaliteli yayın anasını satayım
App Store'dan indirin Google Play'den alın