resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 891
    2 şubat 2021 galatasaray başakşehir maçında sonra kendisine yapılan yorumları ve analizleri doğrular nitelikle bir 45 dakika oynadı.

    ham bir oyuncu. beklentiyi yüksek tutmamak lazım, potansiyeli yüksek-iyi atlet-sağlam kafacı-hava toplarında etkili-kaliteli bitirici ancak bunun dışında keskin bir özelliği yok. babel'in yaptığı top servislerini görmemiz şuanda imkansız çoğu zaman yanındaki adama atamadığı topları göreceğiz. artıları 18 içerisinde değerli olan oyuncu ancak bu her tuttuğunu içeri atacak gibi bir durum uyandırmasın o mükemmel gollerinin bir de dağlara taşlara versiyonu mevcut bugünkü maçta da gördük bir tanesini. varlığı yetecek ama. hem duran toplar da hemde akan oyunda 18 içerisinde. gezgin olması sayesinde yaratacağı boşlukları onyekuru değerlendirecektir.

    kendisi için heyecanlıyım ancak bu gelecek vade de. şimdilik bize şampiyonluk getirecek, 18 maçta 20 gol atacak gibi bir oyuncu değil ancak takımın önemli parçası olacak. ilk maçı ilk golü hayırlı olsun. lisanı ile oyunu ile mantalitesi ile geliştireceğimiz oyuncu. bu tip transferleri daha çok görmeliyiz. kurtuluşumuz bu gibi transferler de ve altyapı da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın