resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 3289
    aykut kocaman’ın çok bilgiç bir tavrı var ama altı bomboş. boş olunca da tabi konuşmaları kabak tadı veriyor. onyekuru’nun ayağına tüy düşmüşmüş de demba ba’ya yapılan pozisyon penaltıymış da. bu kadar rezil bir tavır olmaz. üstelik söylediklerinin tamamı saçma.

    onyekuru’nun bileğine müdahale var hem de öyle hafif falan değil. demba ba-donk pozisyonunda, kolu ile donk’u ilk engelleyen demba ba. yani bu pozisyonda devam kararı doğru çünkü ikili mücadeleye giriyorlar ve sahtekar demba ba hemen kendini yere bırakıyor. dediğim gibi pozisyonu iyi izleyenler görecektir ki topu göğsü ile önüne almaya çalışırken kolu ile donk’u ilk engelleyen kendisidir.

    aykut kocaman oynattığı rezil futbolu konuşacağına yine hakeme pislik atarak ortalığı kokuya boğuyor. aslında marcao’nun pozisyonunda verilen penaltı çok ağır karar. o pozisyonda da marcao eli ile eprianu’nun kafasına değerken eprianu yüzüne vurmuş gibi rol yapıyor ve penaltıyı alıyor.

    ne güzel gitmişti ve kurtulmuştuk bu zırvalardan ama yine döndü. yani bir süre daha aykut kocaman zırvalarını dinleyeceğiz gibi.

    (bkz: 2 şubat 2021 galatasaray başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın