• 1
    hürriyet gazetesinde yazı yazmaya çalışan bir başka medya yardakçısı. bugünkü karalamasında galatasarayımıza fos galacticos, giovani dos santos' sos santos, emre çolak'a tanju çolak demiş, elano'ya ise bu adam kimdir necidir deme gafletine düşmüştür.

    arkadaşlar, ne olursa olsun, ne kadar umursamazsak umursamayalım, bunun gibi 4-5 tane daha "vatandaşa" yazı yazdıran hürriyet gazetesi maalesef türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden biri. sen ben okumasam, memleketin üçte ikisi okuyor, takip ediyor bir şekilde. her gün milyonlar bizim kontra-yazılarımızı veya düşüncelerimizi değil bu 4-5 maşanın yazdıklarını okuyor, bir şekilde psikolojik bir baskıya maruz kalıyor her gün.
    arkadaşlar biz ezik miyiz bu kadar? yani bu ülkenin gelmiş geçmiş en başarılı kulübünü böylesine aşağılık ve seviyesizce eleştirmek, ona bok atmak bu kadar kolay mı? biz sahi neciyiz burada? en kötü ihtimalle 20 milyon kişiyiz bu renklere gönül veren.
    ne yapılır ne edilir hangisi en uygun olur bilemiyorum ama, burada yalnızca kendi kendimize konuşup sessiz kalmamalıyız. çok ciddiyim. taraf olunur ama bu düpedüz düşmanlık. etik değili bıraktım belki biraz üstüne gidilse yasal bir suç...
    envayi çeşit etkinliği organize etmiş sözlüğümüzden artık kabak tadı veren bu karalama kampanyasına karşı bir hareket bekliyor ve en önde olacağıma söz veriyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın