resim
Erencan Yardımcı
Takım:Pendikspor
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 155
    eyüp spor'a sattığımız alt yapımızdan yetişen oyuncumuz.

    480 bin euro civarı bonservis kazandırmıştır. yolu açık olsun. başarılar erencan.

    --- alıntı ---
    profesyonel futbolcumuz erencan yardımcı'nın transferi konusunda eyüpspor kulübü derneği ile anlaşmaya varılmıştır. yapılan anlaşmaya göre eyüpspor kulübü derneği şirketimize net 4.200.000 tl transfer bedeli ödeyecektir.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    --- alıntı ---
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/906842

    edit:
    transfermarkt değeri 100 bin euro görünen erencan 480 bin euro'ya satıldı. futbolcunun bu paraya değmediğini söylemek zor olur. eyüpspor başkanı galatasaraylıymış. galatasaray'a yardımcı olmak istemiş belli ki. genç futbolcumuz için de iyi oldu bu. bizde oynama fırsatı bulamıyordu. eyüpspor liginde açık ara önde gidiyor. erencan'a faydalı olacaktır.

    eyüpspor'un kadrosunda 250 bin euro değerinde oyuncu da var görünüyor. kusura bakmayın ama galatasaray alt yapısından bir oyuncu daha değerli olacaktır. hele hedefsiz bir kulübe değil şampiyon olmak isteyen bir takıma gitti erencan.

    fenerbahçe irfan can için nasıl ki değerinden fazla parayı vermişse biz de eyüpspor'a öyle sattık. eyüpspor başkanı bonkör davranmış. abartılı bir para da değil. tl olarak bahsedince çok gözüküyor ama euro bazında normal bir para. 1 milyon euro değil en azından. transfermarkt'ın oyuncuların değerlerini düşük gösterme durumları da oluyor bunu unutmayalım.
    gedson carvalho fernandes transfermarkt'a göre 13 milyon euro ama gerçekte 50-60 milyonlara satılacaktı. mesela eyüpspor'un oyuncularının çoğu transfermarkt'a göre erencan'dan daha değerli görünüyor. erencan bizde sıradan bir altyapı oyuncusu değildi.

    kısacası aldığımız para abartılı değil. biraz yüksek mi yüksek ama abartılı değil. ama tabi birilerinin ağzına malzeme vermeyeydik iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın