• 38
    allah korusun taylan cezalı veya sakat olursa sıkıntı yaşamayacağımız mevkidir. taylanın yedeği yok bu doğru ancak taylan olmasa dahi yeni transferler sayesinde diziliş değişimi yapabiliriz.

    gedson, belhanda, etebo, arda, feghouli, emre kılınç sayesinde taylanın olmadığı daha ofansif bir üçlü tercih edebilecek bolluğa sahibiz. eğer her şeye rağmen defansif bir oyuncu isterse fatih hoca donk da oraya geçebilir ve farklı bir oyun oynarız.

    taylanın oynadığı modern 6 numaranın alternatifi ne mısırlı yusuf ne de aytaçtı. transfer gündemimize giren bu oyuncular da taylanın alternatifi olmadığı için gereksiz buluyorum bu tartışmayı.

    taylanın bugün oynadığı oyunu oynayacak bir yedek bulmak çok zor bunu ısrarla anlatmaya çalışıyorum. taylan çıktı yerine kim gelecek diye değil, taylan yokken nasıl oyun oynayabiliriz diye düşünmek lazım.
    zaten bize bu rahatlığı verecek bir orta saha rotasyonuna artık sahibiz.

    o nedenle genel düşüncenin aksine transfere ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyorum. çünkü artık taktiksel esneklik yapabilecek bir kadroya sahibiz. fatih hoca gerekeni yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın