• 568
    beklentimin çok ötesinde iyi geçmiştir.

    potansiyellerimiz sekidika, ali yavuz ve emin oynayacakları takımlara kiralandı, diagne premier lige oynama garantisi ile iyi paraya kiralandı.

    hocanın senelerdir istediği bir forvet alındı.

    henüz bu sene içerisinde 60 milyonlar seviyesinde transfer yapmış adam 1,5 yıllığına kiralandı. satın alma opsiyonu da olduğu konuşuluyor. fiyat uçuk da olsa büyük başarı, şöyle ki 2021 yazında avrupa şampiyonası, 22de dünya kupası oynanacak. bu çocuk da milli takımda patlama yapma potansiyeline sahip. tekrar 70 milyonlara çıkma ihtimali var, o durumda galatasaray da masada olacak ve trabzonun sörloth’da yaptığı gibi pay sahibi olabilecek.

    sağ bek için linnese alternatif oluşturuldu. linnesi kesmesi büyük olasılık. sol bekte sürekli sakatlanan 2 oyuncumuz var, dolaylı olarak orayı da yedekledik. oyuncu genç, milli ve premier lig tecrübesi var, şampiyonlar gibinde parlatırsak satışı oldukça mümkün.

    forvete de yaklaşık 400bin euro toplam maliyetle potansiyelli ve farklı tarzda bir genç aldık. galatasarayda forvet sıkıntısı bitmediği için böyle bir yedek transfere çok sıcak bakıyorum. hem de milli takım için de yararlı olabilir.

    ve de en önemlisi onyekuruyu aldık. aidiyetiyle, oyun yapısıyla, takımıza çok uygun bir isim.

    + fatih terim ile şu an için şampiyonluk yolunda en doğru kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.

    özellikle muslera, marcao, taylan ve feghoulinin, maçların büyük çoğunluğunda oynaması durumunda ligin ağır favorisiyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın