• 35
    çok sevgili objektif ve sağduyulu, sıcak su tarafımız. evet haklısınız. alper pirşen tutuklanmasın.

    hadi diyelim 15 temmuz hakkında söylediklerini haklı buldunuz. hadi diyelim gezi parkı zamanı çevik kuvvet e laf çaktı ona da haklı diyorsunuz. bunlara diyecek bir sözüm yok. sonuçta bu ülkede düşünce özgürlüğü var.

    peki çok sevgili objektif ve sağduyulu, sıcak su taraftarımız. bu arkadaşın dedikleri yanına kar kalsın. bu ve bunun gibi bize verilen her zarar, atılan her iftira herkesin yanına kar kalsın.

    nede olsa 2019 yılında bağdat caddesinde kafasına taş isabet eden, annesi ve babası gözlerinin önünde dövülen çocuk o psikolojiyle yaşamaya devam etsin. çünkü bunu yapanlar hiçbir ceza almadı ve yaptıkları yanına kar kaldı.

    nede olsa 2013 yılında bir maçta afrika kökenli oyunlarımıza muz atıldı, %100 kanıtla ırkçılık yapıldı ama ırkçılık yapan kişiler mağdur kabul edildi yaptıkları yanlarına kar kaldı.

    hiçbir usulsüzlük olmamasına rağmen futbolcusuna ceza verilmesi gündemde. ama ceza verilsede verilmesede genç bir sporcunun psikolojisi oğulcan çağlayankimsenin umrunda değil. nede olsa yapanların yanına kar kalacak.

    zaten sahipsiz olan galatasaraya tek sahip çıkacak taraftarda sahip çıkmasın. bırakın herkes galatasaraya ağzına geleni söylesin. bırakın daha ergenliğine bile erişmemiş çocuklar sokaklarda dayak yesin.

    alper pirşen kusura bakma kardeşim. bizim geçmişte yaşadıklarımızdan dolayı suyumuz biraz soğumuş. yaşımıza, başımıza, yaşanmışlıklarımıza ver.
App Store'dan indirin Google Play'den alın