resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2093
    https://twitter.com/...267164798939137?s=21

    normalde internette kendisine güvendiğim 1-2 muhabir ve spor yazarı hariç kimsenin ne yazıp çizdiğine bakmam, oyuncu imza atana kadar da kendimi beklentiye sokmam. ancak yukarıda paylaştığım flood'u okuduktan sonra irfan can'ın bize geleceğine dair beklentim artmıştı. fatih terim'in de neden sürekli maç sonlarında özellikle irfan can transferi üzerinde durduğu daha anlamlı hale geliyordu, çünkü daha önce hiçbir futbolcu için yapmamıştı böyle bir şey.

    transfer dönemi başladığından beri de oğulcan ve taylan'ın gol sevinçleri, sosyal medyadan gördüğümüz ick-oğulcan-taylan üçlüsünün ilişkisi bu transfer konusunda sadece teknik heyet değil oyuncu isteklerinin de olduğu deyim yerindeyse bir "tampering" olduğu aşikar idi. bu güzel sıcak aile ortamının oluşacak olması bir yana son şampiyon takımın en önemli futbolcusu, milli takımın orta sahası, kendini üst üste 2 sene avrupa ligi ve şampiyonlar ligi'nde gösteren futbolcusu galatasaray'a gelse fazlasıyla mutlu olacaktım.

    fenerbahçe'nin diğer kulüpler ile girdiğine inanılan kirli yönetim oyunları, türk futbolundaki siyasi hamleler gibi birçok komplo teorisine pek itibar göstermem. neticede profesyonel dünya, parayı veren düdüğü çalıyor, eminim ki ffp belası olmasa abdurrahim albayrak fener'in verdiği ücretin de üstüne çıkıp irfan'a parçalı formayı giydirecekti, eline para geçtiği zaman diagne'ye 14 kağıt gömmekten çekinmeyen bir yönetim topluluğundan bahsediyoruz. fenerbahçe'nin eli daha rahattı ve onlar kazandı, şimdilik...

    bu transfer mevzusunda kulüpleri bir kenara bırakırsak irfan can'ın, oğulcan ve taylan'ı düşürdüğü durum ise utanç verici. hem oğulcan'ın hem de taylan'ın sosyal medyadan irfan'ı arkadaşlıktan kaldırmalarını ergence bulanları ise anlamakta güçlük çekiyorum. senin için yönetime, teknik ekibe bizzat kefil olmuş insanları, bir tanesinin futbol hayatını sekteye uğratmak isteyen kulüple kapalı kapılar ardından iş yapıyorsun. kendi arkadaşlıkları düzelir mi bilmiyorum ama benim hayatımda böyle bir şeyin affı yok, oğulcan ve taylan'da da olduğunu sanmıyorum. ve bu durumun ilahi adaletini bir gün göstereceğine inanıyorum, ne yalan söyleyim galatasaray yerine biraz daha mesleki kazanç için suyun karşı tarafının toksik ortamına gidip de kariyeri çar çur olan hiçbir yerli futbolcuya da üzülmüyorum. umarım yeni bir alper, mehmet topuz, serdar kesimal, mert hakan (az kalsın ozan tufan) vakasına daha şahit oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın