resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2057
    sözleşmesinin açıklamasında kıvrım kıvrım kıvranılan futbolcudur efendim. baktığında 7 milyon avro o yeah. verdim kdv'yi 8.5 oldu bu bir. sportif başarı bonusu nedir mesela. fenerbahçe bu sezon ligde kalırsa yazdıysan ,otomatik olarak , direkt 1.2 milyon avro daha vermek zorundasın demek. adamların mali zaten kıymetliydi, ne olacağı belli olmayan bi başarı için neden riske atsin. tabi bu uç bi örnek. atiyorum ligde ilk 10 da bitirmesi felandir. etti mi sana 9.7 milyon avro. paraya bak anasını satim.

    evet gençtir, şampiyonlar ligi vs'de parladı da. yurt dışından alınacak olsa zaten dayım parayı bastırıp alirdi illa ki. 10 milyon avro bizim memlekette çok para sadece. süper ligden de bu paralara , şu şekilde alınan hiç bi oyuncu katkı veremedi. beklentinin altında ezildi gitti. bir milyon örnek var neticede.

    bu paralara bize gelsin istemeyeceğim topçudur. yoksa iyidir hoştur kadroda illa ki görmek isterdim, şu kadar ihtiyaç varken hele.

    (bkz: ayı gökmen) güzel açıklamış vakt-i zamanında.

    https://www.youtube.com/...b_channel=SerdarBTTF

    edit: kimsenin sallamadığı kdvleri , klavyeden transfer çalımı diye goy goy yapan fenerbahçeli arkadaşlar,8.9la çarpıp türk lirasina çevirip, 20'ye bölüp, ne kadar fenerol'maları,mesutol'maları gerektiğini hesaplayabilirler. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın